Χριστούγεννα 2022

Special X-mas events:

Φτιάξε τα στολίδια σου, 11.30–14.30, 4 ευρώ
Πάρε ένα Christmas kit με χρωματιστές αλατοζύμες και ξύλινη ροδέλα, πρόσθεσε φυσικά υλικά του Βοτανικού Πάρκου, και δημιούργησε  κρεμαστά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στολίδια.

Χριστουγεννιάτικη κάρτα με φυσικά υλικά, 12.00–15.00, 2 ευρώ
Θέλεις να στείλεις τις ευχές σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα; Χρησιμοποίησε πινέλα φτιαγμένα από φυσικά υλικά, βούτηξέ τα στη φαντασία σου και στα χρώματα και φτιάξε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη κάρτα!

«Οι κηπουροί του Αι Βασίλη», 12.30–13.30, 6 ευρώ
Ένα πρωτότυπο κυνήγι θησαυρού ξεκινά, καθώς οι κηπουροί του Αι Βασίλη προσπαθούν να βρουν τα εργαλεία τους στα παρτέρια του Βοτανικού Πάρκου. Ποιος σκόρπισε παντού τα εργαλεία; Που οδηγούν τα ίχνη; Θα καταφέρουν να τα ανακαλύψουν έγκαιρα και να ετοιμάσουν τα γλαστράκια τους; Τι λέτε θα τους βοηθήσετε; Μια διαδραστική περιήγηση στον υπέροχο χώρου του Βοτανικού Πάρκου, γεμάτη εκπλήξεις και κηπουρικές εργασίες.

Μπισκοτόσπιτα, 14.00–15.00, 10 ευρώ
Εάν μπορείς να αντισταθείς σε μπολ και μπολάκια γεμάτα μπισκότα, πραλίνα φουντουκιού και πολύχρωμες διακοσμητικές λιχουδιές, κλείσε θέση για να ζήσεις το πιο νόστιμο χριστουγεννιάτικο έθιμο. «Χτίσε» ένα λαχταριστό μπισκοτόσπιτο, στόλισε το, χιόνισέ το και απόλαυσε το την Πρωτοχρονιά, για να είναι όλες οι ημέρες του χρόνου σου γλυκές και χαρούμενες!

Τραμπολίνο, 12.00–16.00, 1 ευρώ

Votanocar – Μια λουλουδένια βόλτα με το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο του Πάρκου, 12.00–16.00, 2 ευρώ

Ουπς το κουκλοθέατρο: «Αυτές τις γιορτές… Ας πούμε όλοι μαζί παραμύθι απ’ την αρχή», 16.00–17.00, 10 ευρώ
Δυο χάρτινες φτερούγες κολλημένες στα πλευρά μου με κάνουν να ταξιδεύω στα πιο απομακρυσμένα χωριά, στις πιο απόκρημνες βουνοκορφές και να βουτώ σε λίμνες μαγικές παρέα με πλάσματα φανταστικά...
Μια βιωματική και διαδραστική παράσταση που σκοπό της έχει να μυήσει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του βιβλίου και να τους αποκαλύψει την δύναμη που κρύβουν τα παραμύθια.

Κάντε άμεσα την κράτηση σας!