Στο Βοτανικό Πάρκο Αττικής έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε τα πιο ξεχωριστά party. Ειδικά διαμορφωμένοι, κλειστοί και ανοικτοί, χώροι δίνουν τη δυνατότητα υλοποίησης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Γεια σας φίλοι μου!

Με μεγάλη μου χαρά σάς καλώ όλους στο party που θα διοργανώσω στο Βοτανικό Πάρκο Αττικής.
Η αλήθεια είναι πως είχα πάει με τους γονείς μου τον περασμένο μήνα και πέρασα τέλεια. Βοήθησα τους κηπουρούς να περιποιηθούν τα φυτά, ενώ φύτεψα και μία τριανταφυλλιά. Της έδωσα, μάλιστα, και το όνομά μου!
Και ξέρετε τι άλλο ανακάλυψα; Εκτός από τα υπέροχα ανθισμένα παρτέρια, στο Βοτανικό Πάρκο υπάρχει και ένας φοβερός παιδότοπος! Έχει ένα ξύλινο σπιτάκι με τσουλήθρες και σχοινιά για να σκαρφαλώνουμε, έχει κούνιες, έχει ένα μεγάλο φουσκωτό παιχνίδι που μπορούμε να χοροπηδάμε για ώρες, έχει μπάλες, μπασκέτα και έχει και ένα μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου με χορτάρι.
Αν θέλουμε μπορούμε, επίσης, να κάνουμε βόλτα σε όλο το Πάρκο και να μάθουμε τα ονόματα των λουλουδιών. Ή να τους δώσουμε εμείς νέα ονόματα (όπως έκανα και εγώ με την τριανταφυλλιά μου)!
Αν ο καιρός είναι καλός, μπορούμε να κάνουμε μπάνιο και να παίξουμε στην πισίνα! Αν δεν είναι, τότε θα διασκεδάσουμε στην κλειστή αίθουσα που υπάρχει.
Οι γονείς μας μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους και να φάνε στα δικά τους τραπέζια. Έτσι, δεν θα μας ενοχλούν και εμείς θα φάμε μόνοι μας!

Υ.Γ.: Μην ξεχάσετε να φορέσετε άνετα ρούχα και κλειστά παπούτσια.

Σας περιμένω όλους,
Θα είναι το καλύτερο party!

Επικοινωνήστε με την ομάδα του Βοτανικού Πάρκου Αττικής

Αξέχαστα παιδικά party